budapesti-alberlet-kapos.jpg


Albérleti díjak Budapesten

A külső kerületekben már 40 ezer forintért kivehetünk albérletet, míg a belvárosban nem ritka a 100 ezer forintos havi díj. Természetesen nem mindegy az ingatlan állapota sem, valamint az, hogy mennyire gépesített, berendezett. Az nyilvánvaló, hogy minél kedvezőbb áron szeretnénk érdeklődőként bérleményhez jutni, de tény, hogy a legjobb lakások általában ki vannak adva hosszú távra. A budapestialberlet.com honlap azzal a céllal jött létre, hogy segítsen rálelni a budapesti albérlet kínálatból arra, amely minden szempontból ideálisnak bizonyul.

Albérlőként a színvonalas kialakítás, valamint az árak játszanak döntő szerepet, de természetesen a főbérlői oldalról is vannak olyan kívánalmak, melyeknek nem árt eleget tennünk, ha valóban igényeinknek megfelelő albérletet szeretnénk találni. A rendszeres havi jövedelem elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítva legyen a díj határidőig történő fizetése. Ha családdal, baráttal, vagy társbérlővel költözik, a tulajdonos számára is inkább biztosítottnak látszik a fizetés, hiszen így általában több személy rendelkezik biztos anyagiakkal.

Akiket nem szeret a fő bérlő

Nem csak a fiatal korosztállyal kapcsolatban merül fel a züllött életmódtól való félelem, így a féktelen bulizások és a kicsapongó életmód semmiképpen sem olyan tényezők, melyek előnyösen befolyásolnák az albérletkeresés folyamatát, s nem kedveznek a hosszú távú együttműködésnek sem. Vannak olyan lakás tulajdonosok, akik számára egy kisállat, vagy a szomszédokat esetlegesen zavaró gyermek jelenléte sem tölti el őket túlzott bizalommal, így ha bármilyen állata van, vagy kisgyermek is költözik a családdal, fontos, hogy ezekről időben tájékoztassa a tulajdonost, ezzel elkerülve a későbbi kellemetlenségeket.

Mi szükséges az albérlet igényléséhez?

Alapvetően elmondható, hogy a magabiztos fellépés, a korrekt hozzáállás, az intelligencia, valamint a rendszeres, lehetőleg minél jobb jövedelem egyértelműen pozitív képet képesek lefesteni Önről, és ezek megléte esetén jó eséllyel indul  afelé, hogy az igényeinek megfelelő ingatlant kapjon a pénzéért.

A széles budapesti albérlet kínálatban megtalálhatóak a sokak által választott panelek, társasházak, a kis alapterületű garzonok, de a tehetősebbek akár családi házat is bérelhetnek a budai hegyekben. Fontos, hogy már a kezdetekkor tisztázza a tulajdonossal, főbérlővel, hogy mennyire hosszú távra tervez, így nem fordulhat elő, hogy néhány hónap múlva költöznie kell majd, mert esetleg az ingatlan értékesítésre kerül. Még jobb, ha határozott időre kötik meg a szerződést, ezzel biztosítva Önt arról, hogy nyugodt körülmények között élheti mindennapjait.

Címkék: cikk, budapesti, albérlet, reklám, 2014, gazdaság