erzsébet

A Lidl áruházlánc 158 magyarországi üzletében is fizetni lehet Erzsébet-utalvánnyal december 5-től az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és Lidl Magyarország között kötött megállapodás alapján.

A Lidl a második a diszkontok között, ahol elfogadják az utalványt - tájékoztatott az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a Lidl.

Az 2012 januárja óta forgalomban lévő  Erzsébet-utalvány mára az egyik legkedveltebb béren kívüli juttatás Magyarországon, a felhasználók száma meghaladja a kétmilliót - áll a közleményben.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az ajándék, az étkezési, a gyermekvédelmi és az iskolai Erzsébet-utalvány érvényes fizetőeszközzé válik a diszkont áruházlánc mindegyik magyarországi üzletében.

Az utalványt jelenleg csaknem 55 ezer helyen fogadják el az országban. Több mint 44 ezer munkáltató döntött úgy, hogy az Erzsébet-utalványt választja.

Az utalványt elfogadják a CBA, a Coop, a Reál, az Arzenál, a Tesco, a SPAR, az Auchan, a Penny Market élelmiszer áruházláncok, a Mol benzinkutak, valamint több ezer kisbolt és vendéglátóhely.

Az Erzsébet-program megvalósítását az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredmény biztosítja, központi költségvetési források bevonása nélkül. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által működtetett szociális üdültetési program több mint negyedmillió embernek, köztük több mint 100 ezer gyermeknek biztosított 2012-ben és 2013-ban üdülési, pihenési lehetőséget - tájékoztatott közleményében az Erzsébet Utalványforgalmazó.

Címkék: lidl, utalvány, erzsébet, marad, élelmiszer, gazdaság