A száz százalékig magyar tulajdonú bank szemben a szektor egészére változatlanul jellemző csökkenő aktivitással növekedési stratégiájának folytatása mellett döntött: új fiókot nyitott és nyit, illetve a tavaly decemberben beolvadó Balatonföldvár és Vidéke Takarékszövetkezettől megörökölt 9 fiókot.

Folyamatos növekedés

A növekedés záloga a tőkeerő - az idén 55. születésnapját ünneplő pénzintézet mérlegfőösszege évről évre növekszik, 2012. év végével átlépte a 64 milliárd Ft-ot is. További záloga az Ügyfelek bizalmát elnyerő stabil, eredményes működés, a megtermelt eredmény folyamatos és tudatos visszaforgatása. A saját tőkéje meghaladja a 4 mrd Ft-ot, ezekkel a számokkal már évtizedek óta biztosítja a helyét Magyarország legnagyobb Takarékjai között, sőt, immár egy szövetkezeti formában működő regionális bankká nőtte ki magát, 4 megyében, 4 megyeszékhelyen és mellette 23 településen - köztük városokban és kistelepüléseken szolgáltat 30 fiókjával.
"Kiemelt célunknak tekintjük, hogy kiszámítható és kölcsönös érdekek mentén működő partneri kapcsolatot alakítsunk ki Ügyfeleinkkel. Nálunk minden elérhető, amit egy banktól elvárhatunk, gyakorlatilag bármely korosztály minden élethelyzetére, igényére kínálunk pénzügyi megoldásokat. Pénzügyi szolgáltatásainkat nyújtunk nem csak lakosságnak, hanem a piac vállalkozói és non-profit szereplői részére is." - mondta Dr. Kiss Endre, a Szigetvári Takarék Igazgatóságának Elnöke.
"Az újonnan nyíló Bajai és Kaposvári Fiókunkkal földrajzilag is kiterjesztjük pénzügyi szolgáltatásainkat. A két új fiók képzett, tapasztalt munkatársai Baja és Kaposvár forgalmas pontján várják a Szigetvári Takarék valamennyi meglévő és leendő Ügyfelét."


A TakarékPont Hálózat elkötelezett tagjaként



A Szigetvári Takarék alapító tagja Magyarország legnagyobb pénzintézeti hálózatának, a TakarékPontnak, ami ezzel a két fiókkal immár 445 kirendeltséggel rendelkezik országszerte. A hálózathoz immár 23 Takarék tartozik, Ügyfeleik 1059 automatát használhatnak saját bankiként Magyarországon.

Új fiókjaik:
-    Kaposvár, CORSO Bevásárlóközpont, Ady Endre és Berzsenyi u. sarka Tel.: 82/510-093 e-mail: kaposvar(kukac)szigetvaritakarek.hu Fiókvezető: Rinenbach Erika

-    Baja Tóth Kálmán tér 8. Tel.: 79/520-050 e-mail: baja(kukac)szigetvaritakarek.hu Fiókvezető: Szőke István


Melléklet: A CORSO Bevásárlóközponttal közös Kaposvári fióknyitó rendezvényünk

TÉLŰZŐ A CORSO BEVÁSÁLÓKÖZPONTBAN
SZTÁRVENDÉG: MURI ENIKŐ
2013. 02. 08. (Péntek)

14:00-tól - Jótékonysági adománygyűjtés a Kaposi Mór Kórháznak, dedikálás a Maricsek Team közreműködésével és a Szigetvári Takarék Kaposvári Fiókjának támogatásával
Helyszín: CORSO Bevásárlóközpont, Szigetvári Takarék Bankfiókja (Ady/Berzsenyi sarok)

15:30 - A Szigetvári Takarék Bankfiókjának megnyitása
Helyszín: CORSO Bevásárlóközpont, Szigetvári Takarék Bankfiókja (Ady/Berzsenyi sarok)

16:30-tól - Muri Enikő (fellépés kezdete 17:00-tól) - belépés előzetes FaceBook regisztráció alapján
Helyszín: CORSO Podium

kb. 17:30-tól - Muri Enikő közönségtalálkozót tart dedikálással egybekötve
Helyszín: CORSO Bevásárlóközpont, Szigetvári Takarék Bankfiókja (Ady/Berzsenyi sarok)



2013. 02. 09. (Szombat)

A Szombati napon a rendezvény helyszínen saját standunkon Szigetvári Takarékszövetkezetes léggömbök ajándékozása az érdeklődőknek, a fiók munkatársainak közreműködésével.

14:00-tól - Corso télűző játszóház
Helyszín: Földszinti üres üzlethelység (Ezüst Ékszerház)

Jótékonysági rendezvény és versenyautó kiállítás, dedikálás a Maricsek Team közreműködésével (ajándék- és játékgyűjtés a Kaposi Mór Kórháznak)
Helyszín: bevásárlóközpont udvara

14:00 - Zselici Hagyományőrző Népdalkör műsora
Helyszín: szabadtéri színpad

14:30-tól - Baranta hagyományőrző egyesület télűző programja felnőtteknek és gyerekeknek „Hajdú-menet” farsangi bevonulása kürtszóval, ostor és botforgatási technikák, moldvai körtáncok, kötélhúzás
Gyerekeknek: „diótörő”, „karikát a botra”, rovásírás oktatás, farsangi álarc készítés, „tyúkot a fazékba” játékok
Helyszín: szabadtéri színpad, füves terület

15.00 - Katica tanya télűző programja felnőtteknek és gyerekeknek

16.00 - Nita DC – táncbemutatója
Helyszín: szabadtéri színpad

Címkék: Szigetgári, bankolhat, takarék, pénztár, Kaposváron, gazdaság