Az eddig vezető Carp Friend Baits 2. csapata megtartotta előnyét, igaz szinte minimálisra csökkent. Alig több mint 1kg-mal vezetnek a Justice for Carps Team előtt, akik a verseny eddigi legnagyobb hala mellett (mely egy amur volt), egy szép pontyot is szákoltak.

Az egészséges halak között külön kiemelnénk a Vector Mecsek Team pontyát, ami 12,20 kg-ot nyomott. Jelen pillanatban ez a versenyen megfogott legnagyobb ponty, de természetesen szinte minden csapat azért hajt, hogy minél nagyobb halakat tereljenek szákba. Egyértelműen még most sem lehet kijelenteni, hogy a nagyobb területe történő, nagy mennyiségű etetés, vagy pedig a kereső horgászat az eredményesebb, ugyanis mindkét technika működőképes, más-más csapatoknál.

 


Deseda bojlis kupaDeseda bojlis kupaDeseda bojlis kupaDeseda bojlis kupaDeseda bojlis kupa
Deseda bojlis kupa
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

(Fényképezte: Csákány Attila)

 

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a nagy pillanat még nem jött el a versenyen, mégpedig az az időszak, amikor igazán megindul a hal. Szinte minden csapat minőségi csalikkal próbálja horogra csábítani a Desedai halakat. Több helyi horgász szerint is (akik a versenyen indultak) hamarosan be kellene következnie, amikor szinte óránként érkezik egy-egy nagyobb potyka vagy amur.

Szerda estére az eddigi legnagyobb halat kifogó csapat, a Justice For Carps Team vette át a vezetést 40,6 kg kifogott hallal.

(deseda.hu)

Címkék: Imperial Baits Kupa, 3. nap, amur, Deseda, verseny, gazdaság