Aki ellátogat a pünkösdi ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon vehet részt: fesztiválokra és rendezvényekre, koncertekre, múzeumlátogatásokra, várprogramokra, különféle kirándulásokra, sétahajózásra és kerékpáros túrákra várják a Balaton régió vendégeit, mindazokat, akik tudják, hogy a Balaton több mint egy hét, több mint a strandolás, több mint egy nyári vakáció.

Összesen 68 szálláshely és 20 étterem jelentkezett a Balatoni RMI felhívására. A szálláshelyek többségében minimum 20 százalékos kedvezményt adnak, de vannak ennél nagyobb mértékű engedmények is. Az éttermek egységesen 10 százalék kedvezményt biztosítanak minden vendégüknek, akik a Balaton7 ideje alatt, meghatározott időben keresik fel az éttermet, illetve 20 százalék kedvezményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik valamely, a Balaton7-hez csatlakozott szálláshelyen szálltak meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, az idén is lesz Balaton-mix kedvezmény, azaz a kedvezményt igénybe vevő vendég a Balaton7 ideje alatt egy nappal tovább utazhat a Balaton-mix jeggyel a MÁV járatain.
A régió kedvezményes szezonális és Balaton7-es csomagajánlatai, valamint bővebb információ a Balaton7 programjairól és a pünkösdi rendezvényekről a www.balaton.itthon.hu weboldalon érhető el.

Címkék: Balaton7, Balaton-mix, negyedik, pünkösd, rendezvény, gazdaság