Ezek is ki lesznek majd javítva ugye? Igen. Én kirakom, megjelölöm, hogy mi a hibája és utána jön a javító, lejavítja és akkor ide a zöld területre rakja.


Százmilliókat fordított az elmúlt két évben a Videoton a padlóápoló gép gyártásának beindítására.    
- A termékfejlesztés után a gyártásmegvalósítást, annak a felszerszámozását, a szerelősorok, a gyártósorokat, a tesztereket teljes mértékben mi terveztük és mi kiviteleztük - mondja a Videoton Elektro-Plast Kft. ügyvezető igazgatója, Gerber András.


Az egész folyamat a Videoton mérnökeinek munkája. Az itt dolgozó fejlesztők több mint száz különböző szerszámot terveztek és készítettek el a minőségi gyártás érdekében.


- 2009-ben egy új lehetőséget adott ennek a terméknek a beindulása mind az én számomra, mind a vállalat számára, hiszen új feladatokkal találkoztam és egy csapattal együtt dolgozva kellett megoldanunk ezeket a problémákat - mondja a Videoton Elektro-Plast Kft. projekt menedzsere, Karlovics Péter.


A gazdasági válság és megrendelések visszaesése ellenére is jelenleg 1200 embert foglalkoztat a cég. A gyártósoron mintegy hetvenen dolgoznak. Ez az újabb padlóápoló gép lehetőséget adott arra, hogy elkerüljék a leépítéseket és átcsoportosítással munkát tudjanak adni a dolgozóknak.

Címkék: gazdasági, lehetőség, válság, Videoton, új