Duplán jól jár 2011. november 2-től az, aki az E.ON lakossági ügyfeleként az úgynevezett kényelmes ügyintézési módokat részesíti előnyben. A csoportos beszedési megbízás, a banki átutalás és az online ügyintézés ugyanis mostantól nemcsak időmegtakarításhoz, de az E.ON Jutalomkártya Programján keresztül országszerte kedvezményes vásárlásokhoz vezethetnek.

„Magyarország vezető energiaszolgáltatójaként évek óta igyekszünk kényelmessé tenni ügyfeleink mindennapjait, mind az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, mind a kapcsolódó ügyintézés egyszerűsége és átláthatósága által. A novemberben indított E.ON Jutalomkártya Programunk a kényelmes ügyintézési módokat szeretné még népszerűbbé tenni ügyfeleink körében az újonnan kidolgozott kedvezményrendszer által.” – mondta Pál Norbert, az E.ON Energiaszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

Az E.ON Jutalomkártya Programja az E.ON egyetemes villamosenergia-vásárlási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelei részére áll nyitva. Az program során három értékelési kritérium alapján lehet kiemelt lakossági ügyféllé és ezáltal kedvezményekre jogosulttá válni; figyelembe veszik a határidőre történő, úgynevezett pontos fizetést, a szerződés szerinti fizetési módot és az ügyintézés csatornáit és gyakoriságát. Utóbbi két szempontnál az ügyfél számára biztosított nagyobb kényelem a kiemelt ügyfelek közé jutást segíti elő. Az online ügyintézés – aminek népszerűsége dinamikusan növekszik, és melyet 2010-ben közel 800 000-en választottak az E.ON ügyfélkörében – például a legkényelmesebb ügyintézési módok egyike, így használata az E.ON Jutalomkártya Programon keresztüli kedvezményes vásárlási lehetőségeket teremthet.

Attól függően, hogy egy ügyfél hány hónapja tartozik folyamatosan a hármas szempontrendszer által meghatározott kiemelt lakossági ügyfelek közé, különböző kedvezményszintekre lehet kerülni, és ennek megfelelően kuponokat vagy akár Jutalomkártyát kapni. A kedvezményeket országszerte több mint ezer helyen lehet igénybe venni.
„Kedvezményprogramunk nem véletlenül kapta az „Egyszerűbb, mint gondolná” mottót. Hiszen a csoportos beszedési megbízás vagy az online ügyfélszolgálat használata éppoly egyszerű, mint a kedvezmények érvényesítése az E.ON Jutalomkártya Programban résztvevők számára.” – tette hozzá Pál Norbert.

Címkék: jutalomkártya, kényelmes, E.ON, ügyintézés, ügyfél, gazdaság