Az új járművekkel együtt összesen 170 NABI jármű szolgálja majd a floridai térség utasait. Az új autóbuszokat a gyártó számos modern kényelmi és környezetbarát megoldással is ellátja. A buszok dízel-hibrid hajtáslánccal és elektromos hűtésrendszerrel rendelkeznek.

Nabi busz

"A NABI buszok hatékony és megbízható tömegközlekedésnek bizonyulnak a Broward-i flottában. A BRT és LFW típusok kiválóan működnek, a BRT járművek népszerűsége folyamatosan nő, ezt egyedi stílusának és megjelenésének köszönheti. Emellett a NABI szakemberi oda figyelnek arra, hogy az ingázok kényelmét és hatékony időtöltését számos új eszközzel próbálják megkönnyíteni. Ilyen például a vezeték nélküli internet hozzáférés, a laptopok töltésére alkalmas állomások" - mondta el Baranyai Ferenc, a NABI Gyártó és Kereskedelmi Kft ügyvezetője.

Eközben egy új mintadarabjával a Los Angeles-i tenderre is pályázott a gyár. A minta busz elbírálásra vár, az első észrevételeket megtette az amerikai cég, a NABI erre válaszol majd. Ha nyernek a pályázaton és megrendelést kapnak, akkor a NABI kaposvári gyárában készülhetnek az elővárosi buszok. A cégvezetés ettől várja a kaposvári gyár talpraállítását. A megrendelés hiánya miatt a korábbi 227 dolgozóból mára csak 10 maradt.

Nézze meg korábbi anyagunkat.

Címkék: kényelem, megrendelés, cég, nabi, busz, gazdaság