A pályázati kiírásra Kaposmérő község TIOP-1.1.1-07/1-2008-0073 azonosítószámon nyújtott be pályázatot interaktív táblák és számítógépek beszerzésére „Informatikai fejlesztés a Hunyadi János Általános Iskola Napköziotthonos Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Kaposmérőn” elnevezéssel.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium a pályázatot támogatásra alkalmasnak minősítette, 2010. november 11-én 22 647 500 Ft vissza nem térítendő támogatásra vált jogosult Kaposmérő Község Önkormányzata.

A Támogatói okirat szerint három feladatellátási helyen 2011. március 3-án – Kaposmérő, Kaposfő és Bárdudvarnok települések iskoláiban – összesen mintegy 20 327 500 Ft összegű eszközbeszerzés közbeszerzési eljárása indult meg.

A pályázat során elnyert eszközök:

Hunyadi János Általános Iskola – Kaposmérő:
7 db iskolai PC csomag
6 db tantermi csomag
1 db alkalmazás szerver
1 db Wifi
1 db SNI I. csomag

Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda – Kaposfő
21 db iskolai PC csomag
5 db tantermi csomag
1 db Wifi csomag
1 db SNI III. csomag

Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda – Bárdudvarnok
3 db iskolai PC csomag
2 db tantermi csomag
1 db Wifi csomag
1 db szavazó csomag  

Az eszközbeszerzéssel együtt Kaposmérő, Kaposfő és Bárdudvarnok pedagógusai április és május hónapban „Interaktív tábla használata a pedagógiai gyakorlatban” tárgyú továbbképzésen vettek részt.

Az interaktív táblákat május elején felszerelték az iskolákban, így az oktatás jelenleg már az új szemléltetőeszközök segítségével folyik.

eu tam mmero

 

usztjo

Címkék: Széchenyi terv, Kaposfő, Bárdudvarnok, Kaposmérő, oktatás, pályázat, gazdaság