Balatonfüredre érkezik a Ningbo Dongqian tavat képviselő 5 fős kínai delegáció a héten, hogy aláírja a Testvér Tó együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot. A Balaton Fejlesztési Tanács nevében Ruzics Péter Keszthely polgármester, a Balatoni Fejlesztési Tanács általános alelnöke erősíti majd meg aláírásával - írja a Turizmus Online magazin.


Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)
Nézegessen képeket a Balaton testvértaváról! (Fotók: Google Maps)
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Ningbo Dongqian tó Bizottság képviselői és a Balaton Fejlesztési Tanács közötti együttműködés főként a környezetvédelmi projektek és a magas szintű turisztikai kapcsolat kialakításáról szól.

A Dongqian tó egyébként nincs messze - mindössze 40 kilométerre fekszik - Cixi városától, amellyel Kaposvár a közelmúltban gazdasági és kulturális együttműködést kötött.

A Somogyi megyeszékhely és a kínai tó között egyébként 8600 kilométer a távolság.

Címkék: Cixi, Kína, gazdaság, Balaton, Kaposvár