Egy "halom" adomány, főleg tartós élelmiszer, tisztítószer, fertőtlenítőszer érkezett a Szeretem Kaposvárt Mozgalom, és a KÖTÉL Egyesület felhívására vasárnap a TESCO parkolóba és a Béke utca 45. szám alatt található CBA bolt melletti parkolóba.

- Még nem válogattuk szét az adományokat, erre szerdán kerül sor, és Szita Károly Kaposvár polgármestere is aznap adja át a két felajánlott szivattyút - mondta el érdeklődésünkre Jágerné Katona Zsuzsanna. Főleg a szivattyúkra és az élelmiszerekre van most azokon a területeken a legnagyobb szükség.

Edelényi árvíz

A felhívásra idős, nyugdíjas emberek, családok, akik hozták magukkal kisgyermeküket, sőt egy hajléktalan is megmozdult, ő egy kilógramm cukrot hozott magával.

- A Corso üzletközpontban szerdán 18 óra körül szortírozzuk szét az adományokat. Azt tervezzük, hogy minden rászoruló család két táskát: egy tartós élelmiszereset, és egy tisztítószereset kap. Körülbelül 100-120 családnak tudunk örömet szerezni - tette hozzá Jágerné Katona Zsuzsanna.

Aki még segíteni szeretne, megteheti, mert szombaton az Európa parkkal szemben jótékonysági koncertet szerveznek. A KÖTÉL Egyesület munkatársai szombaton indulnak az árvíz súlytotta területekre, és megkezdik az adományok szétosztását.

Címkék: KÖTÉL, Szeretem Kaposvárt Mozgalom, árvíz, adomány, gazdaság