panleprogram


A kaposváriak nagyon várják a felújítást, ugyanis arra számítottak, hogy a mostani télen már jóval kevesebb fűtésszámlát fizetnek.
Az egyik kaposvári tízemeletesen ablakokat cserélnek, és külső hőszigetelést kap az épület. Az építkezést a Baumix Kft. végzi, de az állam helyett a lakók fizetik a céget. Nem kapták meg a támogatást.
Kaposvárról 2008-ban 73 pályázatot nyújtottak be. Csak tavaly decemberben döntöttek az összesről, de pénzt csak egyetlen ház kapott.

- Nagy valószínűséggel, akik még a közeljövőben benyújtják a támogatási szerződéskötési igényüket, azok még a 2010. évi költségvetés terhére megkapják a támogatást, de hát ez ugye attól függ, hogy hányan nyújtják be addig még előttük – mondta Károly Vincze Renáta a Baumix Kft. műszaki igazgatóságának ügyintézője .

Az egyik társasházkezelő vezetője attól tart, ezt a választások miatt jelentették be.
Páder József: 05.58 - 06.20
- Másfél éve lett beadva a pályázat, a határidő szent és sérthetetlen volt, mert nagyon be kellett tartani, és onnantól kezdve leblokkoltunk teljes egészében, most gyakorlatilag eltelt másfél év, és most egy örömhírt bejelentenek, hogy hátha lesz pénz – a kaposvári Olader Bt. üzletvezetője.

Páder József szerint a panelprogram befuccsolt, a tavalyi kiírásra ugyanis mindössze egy ház adott be pályázatot.

Címkék: panelprogram, gazdaság