A Kaposi Mór Oktató Kórház közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy oltópontjain e hét csütörtök-pénteken három különböző korcsoport oltása történik meg párhuzamosan. A feladat gördülékeny végrehajtása érdekében a gyógyítók a következőket kérik:

- A Pfizer-BioNTech vakcina második oltására érkező idős korosztály a Németh István fasor felőli Akut Légúti Pont mellett található oltópont bejáratot használja. Feltétlenül hozzák magukkal oltási kártyájukat.

- A Szputnyik-V vakcina második oltására érkező 60-74 éves korosztály a Németh István fasori Főbejáratot használja. Feltétlenül hozzák magukkal oltási kártyájukat.

- A központi sms-ben első AstraZeneca oltásra értesített 18-59 éves regisztráltak a Németh István fasori Főbejáratot használják. Lehetőség szerint hozzák magukkal az előre kitöltött nyilatkozatot.

fotó: MTI/Varga György
fotó: MTI/Varga György

- A Németh István fasor kórház előtti szakaszán lévő parkolókat csak az oltásra érkezők használják (javasoljuk továbbá az „Okospark”-kal szembeni, nagyobb kapacitású parkoló használatát).

- Minden oltásra érkező az előjegyzett időpontjának megfelelően érkezzen, a felesleges várakozás elkerülése érdekében.

- Kísérővel csak az arra rászorulók érkezzenek.

 

Címkék: vakcina, oltópont, kórház, oltás, járvány, koronavírus, egészségügyi anyagok, Kaposvár