A kontaktkutatás, a munkaátszervezés és az épületszárny fertőtlenítése idejére az ügyfélfogadás szünetelt a Kossuth tér 1 szám alatt a szerdai napon. Az Igazgatási Irodán várhatóan leghamarabb szeptember 30-án lehet ügyfélfogadás. Az intézkedés a Szociális Irodát és a Közterület-felügyeletet nem érinti, csütörtöktől az Igazgatási Irodát kivéve mindenhol visszaáll a megszokott ügyfélfogadási rend.

A Városházán már korábban életbe léptek azok az intézkedések, mely szerint az épületbe csak szájmaszkban -, amely az orrot és a szájrészt is takarja -, lázmérést követően lehet belépni a látogatók és a dolgozók számára is. Utóbbiaknak is kötelező a folyosókon, értekezleteken a szájmaszk használata.

Továbbá az épületben az ajtókilincseket, a közösségi tereket és mosdókat folyamatosan fertőtlenítik, a dolgozók figyelmét rendszeresen felhívják a fertőtlenítés és az alapos kézmosás fontosságára.

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala arra kéri a kaposváriakat, hogy az ügyfélfogadás újraindulását követően is az ügyintézést lehetőleg online formában vegyék igénybe. Amennyiben halaszthatatlan és személyes jelenlétet megkövetelő ügyintézésre érkeznek, úgy tartsák be a szabályokat önmaguk, és az itt dolgozók védelme érdekében.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: fertőtlenít, ügyfélfogadás, városháza, maszk, tájékoztat, karantén, járvány, fertőzött, koronavírus, egészségügyi anyagok, Kaposvár