A koronavírus magyarországi terjedésének meggátolása érdekében szigorú intézkedéseket vezetett be hétfő délutántól a kaposvári kórház. A lakosság, valamint a kórházi dolgozók védelmét figyelembe véve bizonyos ellátási formákat elhalasztanak a következő vélhetően hosszabb időszakban. Ezek az intézkedések elsősorban az előre leegyeztetett ellátásokat érintik a betegek részéről.

Akiknek akut panaszuk van, azoknak a Sürgősségi Betegellátó Centrumban kell jelentkezniük. A következő napokban újabb intézkedések várhatóak a kórház részéről a vírus terjedésének megfékezése és az ellátás biztonsága érdekében.

A kórház vezetése egyéb nem szokványos működési rendeket is kialakít. A részletekről az intézmény honlapján lehet tájékozódni.

Emellett az igazgatóság kérése az, hogy mindenki higgadtan vegye tudomásul a veszélyhelyzeti intézkedéseket. Amint ez megszűnik minden visszaáll a megszokott működési rendbe.


Az új koronavírus-járvány ellen a legmegfelelőbb védekezés továbbra is az alapos kézmosás! Az általunk felkért szakember most azt is megmutatja, hogy miként is kell ezt végezni.

Címkék: kórház, videó, koronavírus, egészségügyi anyagok, kaposvár