A HáziPatika.com támogatásával meghirdetett Csodadoki rajzpályázat idén először hívja az 5-12 éves korosztályba tartozó gyermekeket, hogy rajzolják meg kedvenc doktor nénijükkel, doktor bácsijukkal kapcsolatos legkedvesebb történeteiket.

"A nevezéseket 2017. február 2-ig befogadó, az itt is elérhető címen megtalálható pályázat kitűnő alkalom arra is, hogy a gyermekek őszinte köszönetét bemutató alkotások mellett kiváló hazai gyermekorvosaink áldozatos munkájára, elhivatottságára felhívjuk a figyelmet" - fogalmazott Morva Gábor, a pályázati program vezetője.

Az október 24-én elindított verseny szervezői ezért arra kérik a nevezést beküldőket, hogy mielőtt alkotásukat a pályázati felhívás szerint postára adják, szüleik segítségével készítsenek egy közös fotót szeretett orvosukkal, hogy a pályázati oldalakra a rajz mellett a közös öröm pillanatát megörökítő kép is felkerülhessen.

Bár a pályázati felhívás nem írja elő, a nevezést beküldő gyermekek gyakran mesélnek szeretett orvosaikról, kötődésükről. A kedves, olykor megható történetek igazi gyöngyszemek, amelyeket a zsűri a pályamunkák értékelése során örömmel olvas. S hogy e kis történetek írói se maradjanak elismerés nélkül, a zsűri a legszebbeket, a legkifejezőbbeket külön is díjazni fogja.

A pályázat pontos feltételeiről a pályázat weboldalán, illetve Facebook oldalán lehet tájékozódni.

Címkék: csodadoki, gyerekorvos, gyermekrajz, pályázat, egészségügyi anyagok