A nyári időszakban is különösen fontos, hogy minél többen vegyenek részt a Magyar Vöröskereszt által szervezett véradásokon. Legyen szó fesztiválról, strandolásról vagy egy átlagos munkanapról, mindig van lehetőség véradásra.

A nyári hónapokban is nagyon fontos, hogy minél többen vegyenek részt véradásainkon.  A jól megérdemelt pihenés előtt, közben vagy után is szakíthat mindenki egy kis időt véradásra. A Magyar Vöröskereszt ezen a nyáron is szervez véradásokat a nagyobb fesztiválokon, rendezvényeken és a vízpartok közelében is. A közelmúlt nagy véradásai közül a kaposvári hipermarketben 70-en, a Balaton-átúszáson pedig 175-en adtak vért- nekik köszönjük szépen a segítséget!

2014. július 25-én 12-18 óráig a Civil Kerti Party keretében várjuk a véradókat a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezetének székházába. Aki itt nyújt segítő kezet, a virsli mellé egy doboz sört és egy üveg bort is kap majd ajándékba. Szintén ezen a napon Nagyatádon, a strandon várják majd a véradókat 10-15 óráig. Szombaton a vései kovácstalálkozón lehet majd vért adni.

Ne feledjék: a véradáshoz az alábbi iratok szükségesek: (eredeti) TAJ-kártya, személyi igazolvány és lakcímkártya.

A lakóhelyhez, nyaralóhelyhez legközelebbi véradást elérhetik ezen vagy ezen a weboldalon.

Címkék: szükség, önkéntes, véradás, Vöröskereszt, egészségügyi anyagok