Már a  TOP 15-ös listában található a kaposvári dr. Pécsi Balázs neve. A sebész-onkológus jelenleg a szigetvári kórházban dolgozik, ezért Baranya megyeiként van nyilvántartva.

Voksot beküldeni 2014. március 16. 22.00 óráig lehet, ide kattintva!

A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. A zsűri az előzetes értékelés során nem csak a döntősök körét jelölte ki, hanem közöttük rangsort is állított.

A rangsorban elfoglalt helyezés alapján a jelöltek pontokat kaptak, amelyet az internetes szavazásra automatikusan tovább vittek. A zsűri ezzel azonban csak a szavazás indításának pillanatában érvényes sorrendet határozta meg, a nagyközönség a beküldött voksok segítségével a rangsort bármilyen irányba megváltoztathatja.

Az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes szavazásának pillanatnyi állását a nyilvánosság idén is a már megszokott TOP-listákon keresztül követheti nyomon. A közönségszavazás első hetében összesen 5.833 érvényes szavazat érkezett.

Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül első helyre és nyeri el ezzel a 2013-as Astellas-közönségdíjat, aki a zsűri által felállított rangsor és az internetes közönségszavazás összesített eredménye alapján a legmagasabb pontszámot éri el.

Internetes közönségszavazás TOP15:

Dr. Bárdi Edit gyermek onkológus (Szombathely)

Dr. Dank Magdolna belgyógyász-onkológus (Budapest)

Dr. Daru József szülész-nőgyógyász (Szeged)

Prof. Dr. Dóczi Tamás idegsebész (Pécs)

Dr. Eőry Ajándok háziorvos (Budapest)

Dr. Kelemen Edit gyermekgyógyász (Kecskemét)

Dr. Ludézer-Vaskor Annamária mozgásszervi rehabilitációs szakorvos (Mohács)

Dr. Pécsi Balázs sebész-onkológus (Szigetvár)

Dr. Sikorszki László sebész (Miskolc)

Dr. Sikovanyecz János szülész-nőgyógyász (Szeged)

Dr. Simkó Csaba osztályvezető (Miskolc)

Dr. Simonka Zsolt sebész (Szeged)

Dr. Szarka Ildikó pulmonológus (Baja)

Dr. Szegedi István gyermek onkológus (Debrecen)

Dr. Torday László onkológus (Szeged)

Címkék: orvosa, astellas, év, díj, 2014, egészségügyi anyagok