A 12 milliárdos beruházás európai színvonalú poliklinikai ellátást biztosít a betegeknek. A beruházás eredményeként javult az intézményi működés hatékonysága, a technológiai, az üzemeltetési és szakmai erőforrások koncentrációja.

A súlypont áthelyezésre kerül a fekvőbeteg ellátásról a járóbeteg ellátásra az európai normák szerint. A Európai Unió által támogatott beruházási program egy XXI. századi szolgáltató szemléletű, 400 ezres lakossági kört ellátó, 24 órás folyamatos, poliklinikai működésű kórház kialakítását célozta meg.

Az építési koncepció lehetővé tette a betegforgalom szétválasztását, tágas, világos várótermek kerültek kialakításra, melyekhez a betegek kényelmét, gyógyulását segítő kiszolgáló funkciók kapcsolódnak. A nyílt napon a kórház stratégiai igazgatója, dr. Moizs Mariann válaszol a kérdésekre és az érdeklődők több, az új épületbe költözött osztály gyógyító munkáját is megtekinthetik dr.Varga Csaba helyettes-orvosigazgató, a Sürgősségi Betegellátó Centrum főorvosának kalauzolásában.

Címkék: bemutatás, új tömbök, fejlesztések, Kaposi Mór Oktató Kórház, nyílt nap, egészségügyi anyagok