A KAVÍZ Kft. szerződéssel rendelkező fogyasztói az aktuális számla kézhezvételével egyidőben a lap alján egy kupont is találhatnak, melynek leadásával, a levél mellett található csekk feladószelvényének, illetve személyigazolványának bemutatásával, kedvezményre lesznek jogosultak. Egy teljes áru jegy (2500 Ft) megvásárlásakor, egy további teljes áru komplex jegyhez juthatnak ingyenesen.

A komplex jegy tartalmazza a fedett élményfürdő, az uszoda, a wellness (szaunavilág) és gyógyfürdő teljes körű használatát.

Az akció 2012.április 30-ig tart (a kuponokat eddig az időpontig lehet beváltani).

A kedvezményt a Kaposvári Virágfürdő pénztáránál lehet igénybe venni.

Virágfürdő Élmény, Wellness,- és Gyógyfürdő

7400 Kaposvár, Csík Ferenc sétány 1.
Tel.: (+36) 82 / 511-105; (+36) 82 / 321-044 Fax: (+36) 82 / 321-530
E-mail: furdo.kaposvar(kukac)t-online.hu  Web: www.viragfurdo.hu

éjszakai_fürdőzés

NYTVATARTÁS, ELÉRHETŐSÉG

FEDETT USZODA: Hétköznap: 05.30 - 21.00, Hétvégén:   06.00 - 20.00
FEDETT FÜRDŐ, WELLNESS, SZAUNAVILÁG: Naponta: 08.00 - 20.00,
SZABADTÉRI STRANDFÜRDŐ Nyári szezonban: 09.00 - 20.00
GYÓGYÁSZAT  Munkanapokon  07.00 - 15.00-óráig.(Időpont egyeztetéssel)
REUMATOLÓGIAI SZAKRENDELÉS  Hétfőtől-péntekig: 07.00 – 15.00

Virágfürdő

VIRÁGFÜRDŐ - KAPOSVÁRI ÉLMÉNY, WELLNESS- ÉS GYÓGYFÜRDŐ

A fürdőkomplexum egy 50.000 m2-es, parkosított területen fekszik mely 5 részlegből áll:

·    uszoda, (50 m-es és 25 m-es medencék)
·    fedett élményfürdő,
·    wellness, (szaunavilág)
·    gyógyfürdő – gyógyászati részleg,
·    szabadtéri élményfürdő - strand.

A Kaposvári Élmény- Wellness- és Gyógyfürdő két úszómedencével rendelkezik. Az emeleten található 25 méteres úszómedence sportolási lehetőséget biztosít a vendégnek, míg a földszinten található 50 méteres úszómedence a sportolók igényeit szolgálja.

Fedett élményfürdőben hármas medence-egység szolgálja az élményszerzést: gyermek- medence vízköpővel, pezsgőmedence víz-levegő befúvásos hát és derékmasszázzsal, élménymedence sodrófolyosóval, buzgárral, nyakzuhanyokkal, pezsgőággyal, gejzírrel, és csúszdával. A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence, valamint a pezsgőmedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, víz alatti pezsgő lapokkal, oldalmasszázzsal és befúvókkal teljessé teszik a családi kikapcsolódást még kedvezőtlen időjárás esetén is.

A szabadtéri részen 2006-ban készült el - 4400 m2 vízfelülettel - egy számtalan élményelemmel ellátott Strandfürdő. A fürdő a nyári szezonban 17 féle, összesen 46 db látványelemmel várja az érdeklődőket. Hátfal befúvók, víz-ernyő, nyakzuhany, vízköpők, övzuhany, buzgárok, gejzírek, kamikaze csúszda, családi csúszda, anakonda, barlangcsúszda, barlangvízesés, vízfüggöny, sodrófolyosó, vízgombák teszik élménnyé a fürdést. A gyermekek különálló gyermekmedencében fürödhetnek. A strand területén lábtenisz pálya, játszótér, valamint ping-pongozási lehetőség várja az ide látogatókat. A vendégeink étkezéséről számos vendéglátó ipari egység, fagyizó és lángossütő gondoskodik.

A kaposvári gyógyvíz alkáli-kloridos és hidrogén-karbonátos hévíz, amely fürdőkúraként különböző betegségek kezelésekként alkalmazható.

A fürdő wellness részlegének szolgáltatásaiban vendégeink igazi felfrissülést találnak. A fény és az illatterápiás finn-szauna, infraszauna és gőzkabinon túl a frissítő masszázs is a pihenést a felfrissülést szolgálja. 2011 év végén bevezettük a képzett szauna mestereink által végzett szauna szeánszokat/ felöntéseket.

Részletek a honlapon!

Címkék: fizetők, Kavíz Kft, pontosaűn, virágfürdő, kaposvári, egészségügyi anyagok