A rendezvényen köszöntőt mondott Kovács Róbert, elnök-vezérigazgató, a kórház üzemeltetője, aki felidézte az 1976-ban történt eseményeket. Az ünnepségen Ormai István is köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy 1969-ben rögzítették, hogy épüljön kórház a városban. A polgármester arról is beszélt, mit is jelent a város és a kistérség életében, hogy van egy működőképes egészségügyi intézmény Nagyatádon.

A köszöntők után egy szál gyertyát gyújtottak a jelenlévők, emlékezve az egykori kollégáikra, akik ma már nem lehetnek közöttük.

A rendezvényen Harkály Gyula és Zákányi Anita az Azért vannak a jó barátok című számot adták elő. A megható dallamok után az intézmény egykori igazgatói emlékeztek vissza az évtizedekkel ezelőtti évekre. Jelenleg Dr. Vácity József látja el az igazgatói feladatokat a kórházban, aki szintén elismerő szavakkal illette munkatársait, amiért a mai napig is életben tartják az intézményt.

Az esemény végén azokat a munkatársaikat köszöntötték az intézmény vezetői, akik 35 év óta dolgoznak a kórházban. Az ünnepség végén egy-egy pohár pezsgővel koccintottak a jelenlévők, megünnepelve, hogy immár három és fél évtizede van kórház Nagyatádon.

Címkék: munkatársak, 35 éves, ünnepeltek, Nagyatád, kórház, egészségügyi anyagok